Auditoriet

AUDITORIET er et toppmoderne kurslokale med det nyeste innen teknisk utstyr, og har komfortable, romslige stoler og unike element fra fiskeribyen Egersund. Bærekraft og gjenbruk kommer virkelig til uttrykk på vei inn i dette tidligere bakeriet hvor den gamle vernede fasaden av nabohuset er innglasset, og så mye som mulig av gamle bærevegger og trestruktur er bevart. Av maritime detaljer kan det nevnes at gulvteppet er laget av resirkulert fiskegarn, og at den vakre treveggen har god lyddemping med sjøhusrekken i Egersund som motiv.

Stor boltreplass

Lokalet er 100 kvadratmeter med stoler til 59 personer, og alt er lagt vel til rette for undervisning, foredrag og konferanser. Lokalet kan også benyttes til grupper opp mot 70 personer, da det er mulighet for å sette inn ekstra stoler.

Hva sier andre?

«Auditoriet fungerte veldig bra for forelesning. Komfortable stoler, god temperaturregulering av rommet. Auditoriet et rom som er fremtidsrettet samtidig som vi blir minnet om historien fra Egersund som fiskeriby. Veldig bra kombinasjon. Det tekniske anlegget angående lyd og bilde ligger i fremste rekke når det gjelder AV- utstyr.»

Hilsen
Overtannlege Anfinn Valland
Tannhelse Rogaland FKF