Mat og drikke for grupper og bedrifter

Våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren i våre historiske og unike lokaler, og ikke minst de deiligste smaker fra vårt anerkjente kjøkken som bruker førsteklasses lokale råvarer. En av de kjekkere tilbakemeldingene vi får er når gjestene våre «føler seg hjemme hos oss på Grand Hotell».

Konferansepakker

 Vi har satt sammen konferansepakker som inneholder alt dere trenger for en vellykket møtedag. I tillegg til møterom inkluderer pakkene kaffe og te hele dagen, frukt til en pause og lunsj til alle deltakerne. Vi foreslår mellommåltid før aktiviteter og en aperitiff før middag. Spør oss gjerne om hjelp til å sette opp en plan for måltider gjennom dagen.

Middag

Etter en effektiv møtedag er det godt å avslutte med god mat og drikke. En konferansemiddag her på Grand Hotell inkluderer ofte forrett, hovedrett og dessert. Mange grupper velger å få maten servert til deling på bordet, noe som setter en utrolig hyggelig og uformell stemning på middagen. I november og desember har vi både julebuffet og 5-retters julemiddag på menyen.

Lunsj

Vi tilbyr lunsj til alle grupper som besøker oss, enten dere har konferanse og samling  hos oss, eller dere bare ønsker å komme innom for en bedre lunsj. Vi har flere bordsetninger, så avtal tidspunkt med oss før dere setter programmet