Konferansepakker

Våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren i våre historiske og unike lokaler, og ikke minst de deiligste smaker fra vårt anerkjente kjøkken som bruker førsteklasses lokale råvarer. En av de kjekkere tilbakemeldingene vi får er når gjestene våre «føler seg hjemme hos oss på Grand Hotell»!

Vi kan skreddersy alt fra små møter, styremøter, dagsmøter, konferanser og kurs over flere dager – alt etter deres behov. Å arrangere kurs og konferanser – det kan vi! Skulle dere være på jakt etter lokale til en stor konferanse, så er dette også mulig. Vi kan reservere hele hotellet til en gruppe.

SPESIALTILBUD!

Kurs og konferansepakke
fra kr. 2375,- per person

Ved booking for perioden januar – mars 2024.

Pakken inkluderer:

  • Møterom tilpasset formålet, med penn & papir til alle
  • Møtepakke med smoothie shots og søte overraskelser
  • Kaffe & te underveis og i pausene
  • Lunsj med dessert og kaffe
  • Aperitiff og historiefortelling før middag
  • Grand style 4 retters middag. Underveis i måltidet får dere også overraskelser som amouse-bouche, hvileretter og petit-fours
  • Overnatting med frokost inkludert
  • Imøtekommende og løsningsorientert personale som følger dere tett opp under hele oppholdet.

Du har muligheten til å oppgradere med en ekstra dagpakke og en rekke andre tilvalg. Vi byr på skreddersydde dagpakker for deg som har lyst å gjøre noe ekstra kjekt for din gruppe. Kanskje er det en spesiell anledning?

Dagpakke

En dagpakke hos oss inneholder det viktigste for et godt møte:
– Møterom med standard AV-utstyr
– Trådløst internett på hele hotellet
– Penn og notatblokk
– Kaffe, te og isvann i eller ved møterommet
– Frukt ved møtestart eller til en avtalt pause
– Lunsj med dessert og kaffe

«Go Grand»

Lyst på det lille ekstra? «Go Grand» og oppgrader dagpakken med ekstra pausemat. Med denne pakken oppgraderer du møtedagen med en ekstra stor bugnende pausebuffet som etterlater deltagerne fulle av energi. Dere får et assortert utvalg av frukt, grønnsaker, nøtter, yoghurt & müsli, kake og annet snacks. Masse deilig energi til møtedeltagerne.

Aktiviteter for grupper og bedrifter

Vi hjelper med å legge til rette for det dere trenger for et fullkomment opphold. I samarbeid med lokale aktører kan vi tilby en rekke gruppe-aktiviteter for de fleste interesser.