Eigra kjøkken & bar

 Velkommen til en uformell og avslappet atmosfære på Eigra kjøkken & bar, et spisested og møteplass i hjertet av Egersund. Her får du mat laget på lokale ingredienser av utmerket kvalitet. Kom som du er, og kos deg med det du vil, enten det er litt snacks, noe godt å drikke eller full middag. Velkommen til en uformell atmosfære hvor maten tilberedes på åpent kjøkken og kullgrill. Vi bruker lokale kortreiste råvarer og setter nye spennende mat- og drikkeopplevelser på bordet til deg.

Hverdag og fest

Her er du velkommen enten har har noe å feire, eller du bare har lyst å nyte god mat og drikke. Eigra er et spisested med ekte kullgrill og åpent kjøkken, så du kommer tett på kokkene og kan se mens rettene tilberedes. Her får du lokalmat laget fra bunnen på vår måte – vi kaller det «Eigra style». Fersk kveite fra Fonn Egersund, ørret fra Sirdalsørret, lokalt kjøtt fra Nyyyt i Bjerkreim for å nevne noen.

Mat & Drikke

Lunsj

Velkommen til lunsj på Eigra kjøkken & bar. Her byr vi på kalde og varme retter, salater, danske smørrebrød, desserter og kaffe. 

Åpent for drop inn, men også mulig reservere bord.

Når noe skal feires

For spesielle anledninger kan det være greit å vite at innerst i lokalet har vi stedet vi kaller for «Lille Eigra». Det er et chambre separé hvor dere kan sitte litt for dere selv, men samtidig få kjenne på den gode stemningen i atmosfæren i restauranten. Kom tett på kokkene, og nyt en helaften med lokale råvarer og spennende smaker.

Vin- og cocktail bar

NYHET! Eigra vin- og cocktailbar har åpnet i underetasjen.