Kurs og konferanser

 Velkommen til faglig påfyll og gode opplevelser i Egersund. Vi har arrangert kurs og konferanser i mer enn 30 år. Hos oss møter du en løsningsorientert gjeng, som leverer kvalitet i alle ledd og følger dere tett opp. Konferanselokalene hos oss er funksjonelle og blir tilrettelagt ditt bruk. Her møter du serviceinnstilte medarbeidere som sørger for en vellykket gjennomføring av deres arrangement. Lurer du på hva dere skal finne på? Ta kontakt om du trenger ideer – så hjelper vi gjerne til med å skreddersy ditt arrangement.

Konferansepakker

Vi har satt sammen et utvalg møtepakker til inspirasjon. Dagpakker hos oss inkluderer det viktigste for et godt møte. Du har muligheten til å oppgradere dagpakken med en rekke tilvalg. Vi byr på skreddersydde dagpakker for deg som har lyst å gjøre noe ekstra kjekt for din gruppe. Kanskje er det en spesiell anledning?

Mat og drikke for grupper

Velkommen både til hverdag og fest! Firmafest, konferanser eller bare ut å spise? Vi har lokaler og menyer for enhver anledning. Enten dere ønsker å spise på Eigra kjøkken & bar, eller dere har lyst på en egen ramme rundt arrangementet med eget lokale og egne servitører, så fikser vi det. Skal dere på utflukt kan vi lage matpakke, og blir det lang tid mellom møte og middag disker vi opp med mellommåltid og drikkebuffet.

Aktiviteter

På Grand skreddersyr vi konferansen for dere med de aktivitetene dere ønsker. Ta kontakt om du trenger idéer – så hjelper vi til å skreddersy ditt arrangement. Vi har god erfaring med skreddersøm av aktiviteter både på og utenfor hotellet.

Våre lokaler

Grand Hotell Egersund er det ideelle sted for alle typer arrangementer, alt fra kurs og konferanse til firmafest, julebord og jubileum. Vi har over 30 års erfaring med å arrangere kurs, og hos oss møter du en gjeng som er løsningsorienterte og kvalitetsbevisste med gode oppfølgingsrutiner.

Har du spørsmål? Ta kontakt på epost konferanse@grand-egersund.no eller telefon 51 49 60 68.

Utstyr og leie

Alle våre lokaler har alt av toppmoderne utstyr tilgjengelig, og våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for at ditt arrangement blir vellykket. Med historiske og unike rammer ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse.