Familierom

Familierommene har sengeplass til inntil fire personer. Rommene varierer litt. Noen er utstyrt med tre eller fire enkle senger, mens andre har dobbeltseng og sovesofa. Noen rom har en lekker loungestol som kan forvandles til en ekstraseng på et øyeblikk. Ett av familierommene er utstyrt med køyeseng, noe som er ekstra kjekt for barna.

Vi tildeler rom etter ledig kapasitet og behov. Dersom dere har noen spesielle ønsker er det viktig at dere kontakter oss ved bestilling, slik at vi kan se hva vi får til på datoen dere ønsker å komme.

Det kan også være greit å vite at hotellet har noen connecting-rom. Det betyr to rom som henger sammen med dør i mellom. Ønsker du connecting-rom må du kontakte oss på e-post eller telefon for bestilling.

Mat og drikke

Hotellets spisested heter Eigra kjøkken & bar. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg et enklere måltid med noe godt å drikke før du tar turen videre. Med lokale råvarer i fokus setter vi moderne mat laget på lokale råvarer på bordet til deg.  Her kan du sette sammen din egen hovedrett hvis du har lyst. Velg først kjøtt eller fisk, og deretter garnityr og sauser etter eget ønske.