Jubileum

Skal dere arrangere klassefest eller reunion? Eller kanskje en 60-årsdag? Vi har både små og store lokaler med hver sin særegne sjarm. Byens historie og byggets nostalgi i kombinasjon med moderne fasiliteter og uttrykk er med på å gjøre kvelden nettopp det den skal være – uforglemmelig.

Klassefestpakke

Alt dere trenger å gjøre er å sette en dato, velge en av våre menyer og kontakte alle gamle klassekamerater. Vi rigger lokalet, dekker bordet og lager maten. Og det beste av alt, vi tar også oppvasken og rydder lokalet! En lettere klassefest eller jubileum enn dette skal dere lete lenge etter.

Alternativ 1
Velkomstdrink (med og uten alkohol)
Avtalt meny inkludert dessert
Kaffe
Minimum 30 personer

Alternativ 2
Velkomstdrink (med og uten alkohol)
3 retters festmiddag
Ønskes eget lokale? Minimum 15 personer.

Bursdagsfeiring – jubileum – runde dager

Vi har både små og store lokaler med hver sin særegne sjarm. Byens historie og byggets nostalgi i kombinasjon med moderne fasiliteter og uttrykk er med på å gjøre kvelden nettopp det den skal være – uforglemmelig. For spesielle anledninger har vi egne lokaler som Grand Vinkjeller og Ankersalen. Lille Eiga er et chambre separee inne på Eigra kjøkken & bar. 

«Lille Eigra»

På Grand Hotell får du mat til enhver anledning. Ønsker dere å spise på Eigra kjøkken & bar, men samtidig sitte litt for dere selv? I Lille Eigra, som er et chambre separé (et rom i rommet), kan det dekkes til selskap for inntil 20 personer. Her kommer dere tett på kokkene, og samtidig tett på den gode stemningen i restauranten. 

Mat og drikke

På Grand Hotell får du mat til enhver anledning. Alt fra festmiddag i  eget selskapslokale, til restaurant, frokost og konferanselunsjer.