Dobbeltrom

Alle våre dobbeltrom har egen sittegruppe med en eller to komfortable loungestoler. Alle rom har parkett, eget bad, TV og arbeidsplass med skrivebord og stol. 

Hotellet har 40 standard dobbeltrom. Rommene varierer interiør og farger alt etter hvilken bygning rommet ligger i. De ulike farge-temaene gjenspeiler historien og eksteriørfargene på bygningene rommet befinner seg i. Alle hotellets bygninger er knyttet sammen innendørs, så du trenger ikke bekymre deg for at du må gå utendørs for å finne rommet ditt. Flere av rommene er utsmykket med tapeters som er spesialprodusert etter inspirasjon fra gamle tapeter vi fant i veggene under ombygging til hotell.

Noen av dobbeltrommene er connecting – med dør i mellom, og passer ekstra godt for familier som trenger litt mer plass, men samtidig ønsker å være helt i nærheten av hverandre. Ved behov for connecting rom må du kontakte hotellet direkte for å sikre seg at det er ledig. 

Mat og drikke

Hotellets spisested heter Eigra kjøkken & bar. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg et enklere måltid med noe godt å drikke før du tar turen videre. Med lokale råvarer i fokus setter vi moderne mat laget på lokale råvarer på bordet til deg.  Her kan du sette sammen din egen hovedrett hvis du har lyst. Velg først kjøtt eller fisk, og deretter garnityr og sauser etter eget ønske.