Romantisk hotellopphold

Grand Hotell legger forholdene til rette for at du og din partner skal kunne oppleve fornyet kjærlighet. Ta med din kjære, gode venner eller begge deler og la oss skjemme dere bort. Vi kan by på deilig og luksuriøs mat på hotellets spisested Eigra kjøkken & bar, hvor dere etter en romantisk middag kan trekke dere tilbake til et av våre unike hotellrom med lun atmosfære, historisk preg, flott bad og en deilig stor seng. Frokosten dagen etter er inkludert i prisen.

Boblende romantisk

Pakken inkluderer:

Avkjølt musserende vin og fruktfat på rommet.
Tre-retters middag for to personer på Eigra kjøkken & bar.
Overnatting i flott dobbeltrom.
Frokost

kr 3490,- for 2 personer (kr 1745,- per person).
Oppgrader til 6 retters middag + kr 300 per person

Velg først dato, og deretter «romantisk opphold». Kontakt oss hvis du lurer på noe.

Romantiske turer

Like utenfor døren til hotellet kan man rusle hånd i hånd i de sjarmerende gatene med en av Norges aller best bevarte historiske trehusbebyggelser. Her finnes både shoppingmuligheter, koselige kafeer, uteserveringer og gode restauranter.

Skulle dere ønske en romantisk tur på stranden kan dere ta turen til Skadbergsanden, gå en tur til Eigerøy fyr eller spasere den korte turen til byfjellet Varberg. Det herlige rekreasjon- og turområdet Vannbassengan anbefales også på det varmeste, og skulle dere ønske en lengre utflukt er det ikke langt til den populære Trollpikken. Er dere ikke lysten på en tur kan vi anbefale å stikke innom Egersund is- og sjokoladefabrikk, eller gå på en konsert.