Nordaas

Vårt nyeste møterom heter Nordaas.
Dette er et styrerom med eget mingleområde og eget toalett. Møterommet er utstyrt med tv-skjerm med integrert kamera. Perfekt når dere har deltakere som deltar digitalt.

Med sjarm i veggene

Nordaas, tidligere kalt peisestua, er et koselig glassinnrammet lokale som passer bra for dem som ønsker en plass å være for seg selv, enten man vil ta en aperitiff før middag, nyte et privat selskap eller arrangere et møte. Lokalet er lyst og innbydende dekorert med blant annet gamle sjøkart som ble funnet i veggene da hotellet ble oppusset. Oppsettet er fast med styrebord og mingleområde.

Luftepause på terrassen

Det finnes mingleområde inne ved møterommet. I tillegg er det greit å vite at Nordaas ligger like ved terrassen, som ligger lunt plassert mellom alle hotellbygningene. Nyt en kopp kaffe og frisk luft gjennom møtedagen. Bruk gjerne terrassen til gruppearbeid. 

Historien

Lokalet er oppkalt etter navnet Nordaashuset som det het da det var et bolighus, som for øvrig var det første huset i Egersund med elektrisitet. I samme etasje finnes det også en stor terrasse som ligger skjermet og i le for vinden mellom bygningene. Dette er en ypperlig plass for arrangementer, hvor man har gleden av å nyte kveldssolen.