Opplev årstidene i Egersund

I Egersund er det utrolig mye kjekt å finne på året rundt. Den koselige trehusbebyggelsen i sentrum er hyggelig hele året, men spesielt under julebyen i desember når den forvandles til en Skomaker Andersen gate, med hyggelige boder, julebelysning og alt som hører julen til. Sommeren er festivaltid med musikk og uteservering, på høsten er det oktoberfest og Halloween-stemning og i påsken er det påskeaktiviteter. Sist men ikke minst finnes det utallige turmuligheter og maritime opplevelser.

Sommer i Egersund

Egersund er en deilig sommerby på kysten av sørvestlandet. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, spisesteder og festivaler. Egersund har mange unike turområder og herlige badeplasser. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra Grand Hotell, og vi kan tilby spennende aktivitetspakker, utleie av el-sykler, og frisbeegolf. Bluesfestivalen og Egersund Visefestival trekker mange til Egersund om sommmeren. Liker du flotte kjøreturer? Da bør du sjekke ut våre forslag til spennende og vakre kjøreruter. 

Høst i Egersund

Høstens store høydepunkt er Oktoberfest i Egersund. I kjent oktoberfest-stil handler festivalen om mat, musikk og øl-kultur. Ølet kommer fra det lokale bryggeriet, pølsa kommer fra byens slaktermester og de tyske drikkevisene blir sunget av Egersunds mandssangforening. Vi tilbyr pakkepris med billett og overnatting. Kontakt oss for bestilling!

Julebyen Egersund

Julebyen Egersund

Hver desember forvandler Egersund seg til julebyen, og folk fra andre steder strømmer til for å oppleve julens magi i ekte julemarked-stil. Små og store koser seg med julete aktiviteter i en julepyntet by. Sliter du med julestemning er dette plassen å komme til. På Grand Hotell Egersund byr vi på julelunsj, julemiddag, show, underholdning og julebord. 

Påske i Egersund

Påsken er tiden der nordmenn senker skuldrene og koser seg med kjente og kjære. Mange reiser til hytta og andre benytter anledningen til å benytte seg av de fantastiske turmulighetene regionen har å by på.

Tips til påskedager i Egersund!