Twin rom

Våre twin-rom er fine og luftige rom med god plass. Rommene er utstyrt med et lite loungeområde med stol og bord. Alle rom har eget bad, TV og skrivebord.

Twin rom betyr at rommet er ustyrt med to enkle senger. Denne romkategorien passer fint når kolleger eller venner på tur skal dele rom. Noen av twin rommene er ustyrt med sovasofa for en person og kan dermed benyttes som trippelrom med tre separate senger. I tillegger det noen av rommene er som er «connecting» og kan kobles sammen med dobbeltrom. Denne løsningen, med egen dør mellom to separate rom, passer godt for familier som har behov for å være i nærheten av hverandre, men samtidig ønsker å sove å godt i egne senger på egne rom.

Mat og drikke

Hotellets spisested heter Eigra kjøkken & bar. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg et enklere måltid med noe godt å drikke før du tar turen videre. Med lokale råvarer i fokus setter vi moderne mat laget på lokale råvarer på bordet til deg.  Her kan du sette sammen din egen hovedrett hvis du har lyst. Velg først kjøtt eller fisk, og deretter garnityr og sauser etter eget ønske.