Selskap

Alt kan feires!


Livet byr på både store og små anledninger som det er verdt å markere. Disse gode minnene kan du skape hos oss. Vi har selskapslokaler for enhver anledning, enten det er firmarrangement, klassefest-jubileum, markering av rundt tall, konfirmasjon eller bryllup. Med 140 års historie i veggene har vi klart å balansere kunsten med å ivareta gamle elementer av redesign i ny og moderne drakt, og alle våre lokaler er unike på hver sin måte.

Vi på Grand Hotell ønsker deg velkommen til oss for å feire din spesielle dag. Våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet.

Ønsker dere musikk, ordner vi gjerne med DJ, levende musikk eller musikkanlegg, og vårt anerkjente kjøkken sørger for førsteklasses retter laget av lokale og kortreiste råvarer.

 

Konfirmasjon

 

Les mer her

Bryllup

 

Les mer her

Jubileum

 

Les mer her

Bedrift

 

Les mer her

Julebord

 

Les mer her

Minnestund

 

Les mer her

Utstyr og leie

Ønsker dere musikk, ordner vi gjerne med DJ, levende musikk eller musikkanlegg. Trenger dere en skjerm å vise bilder eller video på så ordner vi det.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om det enkelte arrangement.

Våre selskapslokaler

Her på Grand Hotell har vi selskaplokaler for enhver anledning. Vi skreddersyr opplegg og rigger slik det passer best for ditt selskap. Vi har lang erfaring med ulike oppsett og oppdekninger. Snakk med oss om dine ønsker, så finner vi sammen den løsningen som passer best.  

Mat og drikke

Menyene og alternativene er mange. Vi har designet menyer som passer for enhver anledning. 3- eller 5-retters middag i vinkjelleren, tapas eller koldtbord? Mellommåltid eller ventemat for gjestene mens de venter på brudeparet.