Bryllupsfest på Grand Hotell Egersund

Bryllup er en av livets lykkeligste dager, og skal samtidig være et godt minne i årene som kommer. Det er en stor festdag som krever mye planlegging. Hos oss kan brudeparet komme til duk og dekket bord, og nyte dagen sin til det fulle med full oppvartning fra vår betjening. Vi har lokaler som passer både små og store bryllup, enten du ønsker et storslått bryllup i store og luftige lokaler, eller et lunt og intimt bryllup i vår underetasje. Hos oss på Grand Hotell Egersund får du profesjonell hjelp til å gjøre nettopp ditt arrangement smakfullt og vellykket.

Selve bryllupsmiddagen er en viktig ingrediens på den store dagen, og våre kokker har komponert en nydelig selskapsmeny – du kan velge fra den eller du kan komme med egne ønsker.

Går dere med bryllupsplaner?

Da ønsker vi dere velkommen til en uformell bryllupsprat hos oss.

Vår sentrale beliggenhet midt i trehusbebyggelsen i Egersund sentrum, like ved kirken, skaper en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup, og våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, på opptil 120 personer.

Dere får tre-retters middag, buffet, eller det dere måtte ønske. Vi ordner et fullverdig selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene. Ta kontakt så legger vi en plan for deres dag.

Bryllupspakke

Pakken inkluderer:

  • 3-retters bryllupsmeny 
  • Eget lokale dekket til bryllupsfest.
  • Blomster, lys og servietter
  • Egne servitører som serverer og rydder alt 
  • Oppdekking til kaffe og medbrakte kaker
  • Kaffe er inkludert 
  • Vi hjelper med bordplanen hvis dere ønsker
  • Rød løper rulles ut

Vi tar oss av alt det praktiske, slik at dere kan komme til duk og dekket bord. Blomster til bordene er inkludert, og dere kan selv få velge type og farger.

 

Litt ekstra på rommet

Ønsker dere musserende vin og frukt på rommet etter bryllupsfesten? Vi ordner dette for kr 495,-. Husk å bestille på forhånd.

Lykke til med forberedelsene, og kontakt oss for menyer, priser, tips med mer.

Overnatting

Har dere tilreisende gjester? I så fall kan det være greit å vite at vi har 101 flotte hotellrom, fordelt på mange ulike romkategorier. Vi har mange flotte oppgraderte rom som egner seg som bryllupssuite. 

alt

Planlagt og tilrettelagt

Omvisning og planlegging

Vi hjelper dere med planleggingen helt fra dere kontakter oss og frem til den store dagen. Kom innom for en omvisning. Da får dere det rette inntrykket av de flotte lokalene våre.

Trenger dere tips til steder å holde vielsen, til underholdning eller til fotograf? Spør oss gjerne!

Snakk med oss:
Tlf: 51 49 60 68
arrangement@grand-egersund.no 

Se også

Selskapslokaler

Les mer

Mat & Drikke

Mat & drikke

Les mer

Alle Rom

Våre rom

Les mer