Om oss

I hjertet av Egersund ligger Grand Hotell i byens godt bevarte trehusbebyggelse. Hotellet består av 10 flotte restaurerte trehus med innendørs forbindelse. Her vil du få en unik opplevelse fra du sjekker inn og videre til hotellrommet. Hotellet er medlem av De Historiske – Hotel & Spisesteder. 

Beliggenhet

Kystbyen Egersund ligger helt sør i Rogaland. Hotellet har en unik beliggenhet i sentrum like ved havnen, den flotte korskirken, torget og den populære gå- og handlegaten. Hotellet er et glimrende utgangspunkt for utflukter i både Dalane-regionen, Stavanger-regionen og fjordene i Rogaland. Nabokommunene er Bjerkreim, Lund og Sokndal byr alle på naturperler for den eventyrlystne. Egersund ligger midt i Magma Geopark som er et område med en helt unik geologi annerkjent av UNESCO.

Adkomst

Både Sørlandsbanen, Jærbanen, E39 og Nordsjøveien går gjennom kommunen. Egersund togstasjon ligger 1,3 kilometer fra hotellet, en fin spasertur på gang- og sykkelsti for deg som eventuelt kommer til fots.

Grand Hotell Egersund ligger en times kjøring fra Stavanger (75 km) og Sola Flyplass (69 km). Det er gode vei- og ferjeforbindelser mot Bergen i nord og Kristiansand i sør. Egersund rutebilstasjon ligger 5 minutters gange fra hotellet. 

Parkering

Hotellet har en egen parkeringsplass med ca. 40 plasser. Parkeringsplassen har innkjøring ved Strandgaten 74. Klikk her for å se parkeringsplassen på kartet. Det finnes flere punkter for lading av el-bil. 

Se gjeldende døgnpris. 

Miljøfyrtårn og bærekraft

Bærekraftig hotelldrift og reiseliv er viktig for oss. Vi ønsker å være med på den grønne omstillingen, og har derfor valgt å sertifisere oss til Miljøfyrtårn-bedrift.