Julebord

Egersund er kjent for å være en juleby i desember. Hit kommer folk fra land og strand for å ta del i byens julete sjarm. Byen bugner over av juleboder og kjekke aktiviteter, og i den anledning pleier Grand Hotell å sette opp sine egne juleshow. Til juleshowene tilbys egne overnattingspakker.

Juleshow, julebord, julelunsj eller julemiddag? Ta med kolleger, venner eller familie på et uforglemmelig og festlig julearrangement i Egersund. Her kan du arrangere julebord for små og store grupper (inntil 300 personer). Vi hjelper deg med planleggingen og skreddersøm av ditt arrangement. 

Mat og drikke

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her kan du velge mellom tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret, eller du kan velge å ta turen inn på vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar. Med fokus på lokale råvarerer og høy kvalitet byr vi må julemat Eigra-style.

Grand Julebord – tradisjonell julemat

Her får du varm julemat med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk med tradisjonelt tilbehør og et bugnende dessertbord. Tilbys fredager og lørdager i november og desember. Serveres i «Grand julerestaurant» og til julebord i egne selskapslokaler. Må forhåndsbestilles.

Jul på Eigra kjøkken & bar

Har du lyst på en litt annerledes, ny og spennende matopplevelse til jul? Da anbefaler vi deg å ta turen til spisestedet vårt EIGRA kjøkken & bar. Her får du både moderne og tradisjonell julemat. Siste helgen før jul briljerer kjøkkensjefen med sitt «Chefs table» – en helaften 10-retter eller mer. 

Julemenyen på Eigra blir lagt ut tidlig i november. Husk å reservere bord! Velkommen til matopplevelser du sent vil glemme!

Årets underholdning

Julebordsesongen 2022 gjør vi noe helt nytt. Rune Bjerga flytter inn hos oss og holder show i hele november og desember. Her kan du vente deg et levende fyrverkeri av et humorshow med hans elleville og treffsikre standup, imponerende parodier og garanterte overraskelser. Sist gang han var hos oss var det mange stappfulle hus og jubelrop i salen, så vær tidlig ute og sikre deg billetter allerede nå til julens morsomste eventyr. Rune Bjerga gleder seg veldig til å dele sine hysteriske betraktninger og opplevelser med dere alle!

Julebyen

Det blir stort juletre som alltid, og julenissen og nissemor er på plass. Det blir garantert god julestemning i gatene her i Egersund. Butikkene og sentrum står samlet og lager herlig julestemning slik som de alltid gjør. Velkommen til Julebyen Egersund. Les mer om Julebyen og åpningstider på Julebyen.no

Ønsker dere eget lokale?

Ta kontakt så finner vi et flott lokale til ditt juleselskap. Er det store selskap, så anbefaler vi Konsulatet eller Grand Scene, hvor dere får dere egen matservering, egen bar og servitører, samt muligheter for egen underholdning. For mindre selskap tilbys Vinkjelleren, Ankersalen og Losen. 

Julelunsj

Fra starten av desember og frem til jul tilbyr vi julelunsj  alle dager. På søndager oppgraderes lunsjen til stort bugnende familiejulebord.

Familiejulebord

De tre første søndagene i desember byr vi på familiejulebord fra klokken 13:00 – 17:00. Familiejulebordet består av en bugnede buffet med både kalde og varme retter.

Greit å vite

Skal du planlegge julebord for en gjeng som ønsker å reise litt bort? Egersund er lett tilgjengelig enten dere kommer fra Rogaland eller Vest-Agder. Det er kort vei til Egersund, fra Stavanger, Jæren, Dalane, Flekkefjord eller Kristiansand. Med 101 hotellrom og mulighet for selskaper på inntil 150 personer er Grand Hotell Egersund et god arena for julebord. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november.

Hotellet er et fullservicehotell, og kan skilte med egen vin- og cocktailbar, vinkjeller, samt en rekke andre kjekke selskaps-, møte- og konferanserom. Hotellet har flere selskapslokaler, 101 hotellrom og er lett tilgjengelig med toget fra Stavanger og Kristiansand. Kommer du med bil har vi egen parkeringsplass og du kan komme til Egersund via riksvei 44 eller E39.  Lad opp til jul med et besøk på Grand Hotell i Egersund. Ta kontakt med arrangementsavdelingen vår, så hjelper vi deg gjerne med  skreddersy ditt julearrangement.

JULESHOPPING I EGERSUND

Butikkene i sentrum har utvidede åpningstider i desember. Kjekt for deg som har lyst å kombinere en tur til Egersund med shopping. Åpningstidene ser du på Egersundisentrum.no. Like utenfor hotelldøren finner du landets koseligste handle- og julegate.