Julebord

Egersund er kjent for å være en juleby i desember. Hit kommer folk fra land og strand for å ta del i byens julete sjarm. Byen bugner over av juleboder og kjekke aktiviteter, og i den anledning pleier Grand Hotell å sette opp sine egne juleshow. Til juleshowene tilbys egne overnattingspakker.

Juleshow, julebord, julelunsj eller julemiddag? Ta med kolleger, venner eller familie på et uforglemmelig og festlig julearrangement i Egersund. Her kan du arrangere julebord for små og store grupper (inntil 300 personer). Vi hjelper deg med planleggingen og skreddersøm av ditt arrangement. 

Mat og drikke

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her kan du velge mellom tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret, eller du kan velge å ta turen inn på vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar. Med fokus på lokale råvarerer og høy kvalitet byr vi må julemat Eigra-style.

Årets underholdning

I julebordsesongen 2023 gjør vi noe helt nytt. Vi kjører et variert showprogram gjennom hele sesongen.

Gled til underholdning på lutefiskaften med Are & Ingvar, stand up med både en av morges morsomste komikere Hans Morten Hansen, stand up med humordronninga fra Finnmark Trine Lise Olsen og sist men ikke minst en helaften med 3-retters middag og Starlight Dinnershow og vår alles kjære Inger Lise Hope. 

Stand-up showene kjører to forestillinger hver kveld, og kan lett kombineres med middag på Eigra kjøkken & bar eller julebuffet i eget lokalt. Kontakt oss på arrangement@grand-egersund.no for pakketilbud. Du kan også ringe på telefon 51496060 

 

Grand Julebord – tradisjonell julemat

Her får du varm julemat med ribbe, pinnekjøtt, med tradisjonelt tilbehør og et bugnende dessertbord. Tilbys fredager og lørdager i november og desember. Serveres i «Grand julerestaurant» og til julebord i egne selskapslokaler. Må forhåndsbestilles.

Jul på Eigra kjøkken & bar

Har du lyst på en litt annerledes, ny og spennende matopplevelse til jul? Da anbefaler vi deg å ta turen til spisestedet vårt EIGRA kjøkken & bar. Her får du både moderne og tradisjonell julemat.

Julemenyen på Eigra blir lagt ut tidlig i november. Husk å reservere bord! Velkommen til matopplevelser du sent vil glemme!

Grand’s Julelunsjbuffet

Hver dag fra 1. desember byr vi på julelunsjbuffet med både kalde retter,
varm julemat, tradisjonelt tilbehør og desserter.

Ønsker dere eget lokale?

Ta kontakt så finner vi et flott lokale til ditt juleselskap. Er det store selskap, så anbefaler vi Konsulatet eller Grand Scene, hvor dere får dere egen matservering, egen bar og servitører, samt muligheter for egen underholdning. For mindre selskap tilbys Vinkjelleren, Ankersalen og Losen. 

Julebyen Egersund

Julebyen

Det blir stort juletre som alltid, og julenissen og nissemor er på plass. Det blir garantert god julestemning i gatene her i Egersund. Butikkene og sentrum står samlet og lager herlig julestemning slik som de alltid gjør. Velkommen til Julebyen Egersund. Les mer om Julebyen og åpningstider på Julebyen.no

Greit å vite

Skal du planlegge julebord for en gjeng som ønsker å reise litt bort? Egersund er lett tilgjengelig enten dere kommer fra Rogaland eller Vest-Agder. Det er kort vei til Egersund, fra Stavanger, Jæren, Dalane, Flekkefjord eller Kristiansand. Med 101 hotellrom og mulighet for selskaper på inntil 150 personer er Grand Hotell Egersund et god arena for julebord. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november.

Hotellet er et fullservicehotell, og kan skilte med egen vin- og cocktailbar, julebord i vinkjelleren, samt i en rekke andre kjekke selskaps-, møte- og konferanserom. Hotellet har flere selskapslokaler, 101 hotellrom og er lett tilgjengelig med toget fra Stavanger og Kristiansand. Kommer du med bil har vi egen parkeringsplass og du kan komme til Egersund via riksvei 44 eller E39.  Lad opp til jul med et besøk på Grand Hotell i Egersund. Ta kontakt med arrangementsavdelingen vår, så hjelper vi deg gjerne med  skreddersy ditt julearrangement.

JULESHOPPING I EGERSUND

Butikkene i sentrum har utvidede åpningstider i desember. Kjekt for deg som har lyst å kombinere en tur til Egersund med shopping. Åpningstidene ser du på Egersundisentrum.no. Like utenfor hotelldøren finner du landets koseligste handle- og julegate.