Golfpakke

Opplev det beste av to verdener: kombiner en fantastisk golfopplevelse med førsteklasses hotellopphold. Uansett om du er med venner, familie eller partner, kan du nyte glede, kvalitetstid og romantikk i vakre omgivelser som vil skape uforglemmelige minner.

Gjelder perioden mai – september

Golf

Maurholen Golfbane ligger en 14-minutters kjøretur unna Grand Hotell. Her får du en unik golfopplevelse. 2 av hullene på Maurholen Golfbane er på topp 100-listen over spektakulære hull i Norge. Pakken inkluderer en dags greenfee i tillegg til overnatting, frokost og en 3-retters middag på Eigra Kjøkken & Bar.

Kjøreturen til golfbanen byr på nydelig naturopplevelser, der man kjører gjennom månelandskapet som er unikt for denne delen av Norge. Veien er også en del av Nasjonale Turistveger.

Golfpakken inkluderer:

  • Overnatting på Grand Hotell Egersund
  • Frokost
  • 3-retters middag på Eigra Kjøkken & Bar
  • Greenfee
Hotellrom

101 unike hotellrom

10 ulike bygg danner ett hotell med 101 unike hotellrom.

Les mer om hotellrommene

Eigra kjøkken & bar

Eigra kjøkken & bar

 Her får du mat laget på lokale ingredienser av utmerket kvalitet. 

Utforsk Eigra kjøkken & bar

Eigra vin & cocktailbar

Eigra vin & cocktailbar

Her møter du en uformell og avslappet atmosfære hvor god service, god drikke og gode samtaler står i fokus.

Les mer

Utforsk mulighetene

En del av Nasjonale Turistveger

Veien fra Grand Hotell i Egersund til Maurholen Golfbane på Hellvik er en del av Nasjonale Turistveger og byr på flotte naturopplevelser.

Nasjonale Turistveger består som kjent av 18 utvalgte veistrekninger som går gjennom landskap med unike naturkvaliteter, langs kyst og fjorder, fjell og fosser.

Kystveien langs Jæren og Dalane er en av dem. Her får du en reise gjennom unikt kulturlandskap og idylliske kystbyer langs Nordsjøen.

Nasjonal Turistveg Jæren strekker seg fra Borestranda i nord til Flekkefjord i sør, og går gjennom Egersund by.

Les mer om Nasjonale Turistveger Jæren her

    Fargerik trehusby

    Egersund sies å være en av Norges aller best bevarte trehusbyer. Her kan du tusle rundt i små koselige gater blant verneverdige trehus som i dag huser butikker, restauranter, kafeer og små boliger. Kulturstien i sentrum har blitt en populær aktivitet for turister, og andre som ønsker å bli bedre kjent med byen og dens historie