Våre selskapslokaler

Grand Hotell Egersund er det ideelle sted for alle typer arrangementer, alt fra kurs og konferanse til firmafest, julebord og jubileum. Vi har over 30 års erfaring med å arrangere kurs, og hos oss møter du en gjeng som er løsningsorienterte og kvalitetsbevisste med gode oppfølgingsrutiner.

Konsulatet

Konsulatet er et lyst, romslig og innbydende lokale med store vinduer som slipper dagslyset inn. Vi dekker med hvite duker, stearinlys og blomster. Egen bar finnes også her, og det unike med rommet er at det kan deles opp i ulike soner og rom fordi det har flyttbare lettvegger når det er behov for det.

Vinkjelleren

Innerst i kjelleren i et lite og lukket rom har vi egen vinkjeller hvor veggene er dekket med plassbyggede båser med sofaer og koselige småbord, samt et større spisebord som brukes når det arrangeres vinsmaking eller selskaper. Dette er virkelig en koselig liten hule i en dempet og moderne fargeskala som kan brukes til de hemmelige møter eller et hyggelig intimt selskap.

Grand Scene

Det mørke og intime rommet har en nymotens vegg med trespiler og passer like godt til et bryllup eller selskap så vel som årets juleshow som pleier å avholdes her. Lokalet egner seg også godt til konferanser. Grand Scene ligger i underetasjen, og det finnes også egen inngang fra gateplan hvor en rød løper rulles ut ved arrangementer.

Losen

Losen ligger i underetasjen til Seglem-huset, et av de tre husene som ble integrert i Grand hotell i 2013. Det er en rolig del av hotellet med kort avstand fra resepsjonen, og lokalet har AV-utstyr og plass til 18 personer rundt bordet. Losen gjenspeiler virkelig hotellets bruk av gjenbruk og redesign, og er fullt av spennende antikviteter fra byens og byggets rike historie. Oppsettet er fast med et stort bord laget av tømmer fra de gamle veggene, samt et romslig lounge- og mingleområde. Lokalet egner seg både til aperitiff og til middag for mindre grupper som ønsker et eget område for seg selv. 

Ankersalen

Ankersalen har akkurat passe størrelse for et mellomstort arrangement, enten man skal bruke rommet til en konfirmasjon, et jubileum eller et møte. De innbydende omgivelsene gjør at det verken blir upersonlig eller for stort.

Ved selskap rommer Ankersalen, som ligger i hotellets nybygg vendt mot Storgata, 32 personer. 

Lille Eigra

For spesielle anledninger kan også «Lille Eigra» passe fint. Dette er et chambre separé, inne på Eigra kjøkken & bar hvor dere kan sitte litt for dere selv, men samtidig få kjenne på den gode stemningen i atmosfæren i restauranten. Kom tett på kokkene, og nyt en helaften med lokale råvarer og spennende smaker. Passer for maks 20 personer. 

Eigra vin- og cocktailbar

Vi har utvidet med en helt ny vin- og cocktailbar. Her møter du en uformell og avslappet atmosfære hvor god service, god drikke og gode samtaler står i fokus. Dyktige bartendere står klar til å varte deg opp med klassikere og spennende nyheter. Kvalitet og gode opplevelser står i fokus. Benytt gjerne baren som samlingssted før middag. K 

Nordaas

Nordaas er et lite møterom som ligger litt bort fra kjernen i hotellet. Dette er egentlig et møterom, men egner seg også godt til aperitiff før middag. 

Grand terrasse

Midt i mellom alle hotellbygningene, i le for vinden, ligger en liten oase av en terrasse. Her kan dere nyte en pause, aperitif eller bare gode samtaler i hyggelig samvær. Terrassen er lett tilgjengelig og ligger en trapp opp fra resepsjonen.