Opplevelser

Gjennom hele året skaper vi opplevelser for deg. Grand Hotell Egersund er et levende hotell og en hyggelig ramme rundt hotellopplevelser, mat, drikke og underholdning. Enten du kommer innom for underholdning, eller herlige mat og drikkeopplevelser lover vi at du skal sitte igjen med gode minner fra ditt besøk hos oss. 

Det skjer på Grand

Grand Hotell er et levende hotell og et kulturhus i hjertet av Egersund. Gjennom hele året setter vi opp arrangementer som konserter, stand-up show og mat- og drikkearrangementer.

Aktiviteter

Her i Egersund og omegn finnes det en rekke aktiviteter og opplevelser som passer godt enten du er på ferietur eller på gruppetur med jobben eller vennegjengen. Har dere lyst å finne på noe spennende mens dere er her? Ta en titt på våre aktivitetsforslag både ute og innendørs.

Julebyen Egersund

Festivaler

Gjennom hele året settes det opp festivaler og arrangementer i Egersund. To helger i oktober arrangeres den Oktoberfest Egersund. Billettene flyr ut, så vært rask med å bestille når billettene legges ut i mai. Julebyen Egersund er et koselig eventyr som er åpent for alle. To helger i desember forvandles sentrum til en ekte juleby, med boder, folk, nisser, syngende munker og masse god mat og drikke. Bedre julestemning skal du lete lenge etter. De mest populære festivalene om sommeren er Dalane Bluesfestival i juni og Egersund Visefestival i juli. 

Shopping

Gågaten i Egersund starter like utenfor hotelldøren. Her skaper de gamle trehusene en koselig ramme for shopping og fornøyelser. Gågaten byr på en rekke nisjebutikker og kafeer. I motsatt ende av sentrum finner du kjøpesenteret Amfi Eikunda.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt deg på vårt nyhetsbrev slik at du får nyheter fra oss rett i innboksen din.

Hva mer skjer i Egersund?

Lurer du på hva mer som skjer i Egersund. Ta en titt på aktivitetskalenderen til Visit Egersund.