Om Grand Hotell

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund sentrum. Med 101 unike hotellrom, restaurant, vin- og cocktailbar, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken får du en moderne hotellopplevelse i historiske omgivelser.  Hotellets 10 bygninger er alle en del av den verneverdige trehusbegyggelsen i sentrum.

Verneverdig og moderne

Grand Hotell er Norges eldste hotell med drift tilbake til 1878. Historien sitter i veggene, og hotellet har i sine ti bygg klart å gjenskape den gamle nostalgien ved å ta vare på elementer som gamle kart, farger og interiør i skjønn forening med moderne komfort. De ulike rommene er unike ut fra sitt byggs tidsepoke, og faste gjester har gjerne sitt favorittrom de ber om.

I hjertet av Egersund

Egersund er en liten og innholdsrik småby på sør-vestlandet, og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for handel og sosiale møtesteder. 

Du bor like ved havnen, og finner shopping og severdigheter i umiddelbar nærhet.

10 ulike bygg danner ett hotell

 Hotellets 10 bygninger er alle en del av den verneverdige trehusbegyggelsen i sentrum. Hotellets bygninger er alle knyttet sammen på innsiden, så du slipper å gå utendørs for å finne rommet dit.