Hotellrom

101 unike rom

Grand Hotell er Rogalands eldste hotell med drift tilbake til 1878. Historien sitter i veggene, og hotellet har i sine ti bygg klart å gjenskape den gamle nostalgien ved å ta vare på elementer som gamle kart, farger og interiør i skjønn forening med moderne komfort. De ulike rommene er unike ut fra sitt byggs tidsepoke, og faste gjester har gjerne sitt favorittrom de ber om.

10 ulike bygg danner ett hotell

 Med 101 unike hotellrom, restaurant, vin- og cocktailbar, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken får du en moderne hotellopplevelse i historiske omgivelser. Hotellets 10 bygninger er alle en del av den verneverdige trehusbebyggelsen i Egersund sentrum. Bygningene er knyttet sammen på innsiden slik at du ikke trenger å gå ut for å finne rommet ditt.

Alle rom har parkett, eget bad, TV og arbeidsplass med skrivebord og stol. Utover det finnes det flere ulike romkategorier og oppgraderinger. 

Superior rom

Les mer og bestill

Deluxe rom

Les mer her

Praktisk informasjon

Gjester hos oss skal få en behagelige hotellopplevelse, og vi har samlet samme litt praktisk informasjon som kan være grei å vite om når du skal bo hos oss.