Aktuelt

Sommershow: All inclusive

Showtrioen Anne, Jonas og Espen er tilbake med nytt sommershow på Grand Scene. Etter å ha tatt for seg julen de siste årene, er det nå sommer og ferietid som står for tur. Det blir musikalsk humorshow i kjent stil med skråblikk på kjente situasjoner fra hverdagen, og ikke minst sang og musikk! Ta sommerfesten på Grand Scene!

Mannen, myten, legenden

Siste sjanse! Se Hans Morten Hansen på turné! Fra Stavanger-gutten til Norges morsomste mann og standup-verdensrekordholder. Terje Torkildsen bokbader Hans Morten Hansen. Billett inkluderer signert biografi.

Eigra Party

Eigra Kjøkken & Bar fyller 5 år! Bli med på feiringen - en kveld med overraskelser, lekker mat, gode drikker og magisk underholdning. Vi får besøk av talentfulle DJ Johan Berner, og den lidenskapelige fiolinisten Kirsti Hille. Dansegulv blir det også.

Ledige lokaler til konfirmasjon

Legger du konfirmasjonen til Grand Hotell får du hjelp med planleggingen fra den dagen du kontakter hos oss, og du slipper å stå alene om denne viktige markeringen.

17. mai buffet

Velkommen til stor bugnende 17. mai-buffet med kalde og varme retter, dessert og kaffe ☕

💘 Valentines day på Eigra 14. februar

Will you be mye valentine? Eigra kjøkken & bar slår til med et herlig valentines-tilbud i år også. Valentines tilbud  3-retters middag Drikkepakke kr 995 per person. Inviter med din kjære, og bestill bord i dag. ...

Stand-up: Halvorsprat

Halvor Johansson er en av landets mest populære standup-komikere og spiller for fulle hus over hele Norge. Han svipper også innom Grand Scene i Egersund. Billetter i salg!

Pakketilbud påsken 2024

Ta turen til sør-ve Ta turen til sør-vestlandet i påsken, og opplev spennende kystlandskap, en verneverdig liten trehusby og bo på et historisk hotell. I Egersund er det mange fine turmuligheter som passer godt for både store og små.

Foredrag: Livssorg-å leve godt med livets u-svinger

Foredraget tar for seg den livssorgen som vil oppstå i løpet av livet hos de fleste mennesker, og hvordan du best kan håndtere den og leve godt på tross av den. Janette Røseth er i tillegg til psykologspesialist pårørende og lever selv med kroniske smerter. Hun vil...