Egersunds nye sjømatfestival
2. – 3. februar 2024

Velkommen til Egersund Sjømatfestival

Fredag 2. og lørdag 3. februar.

Festivalen arrangeres for første gang i februar 2024, og er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Egersund er en av Norges største fiskerihavner, og festivalen avholdes om vinteren når sjømaten er på sitt beste. Vi lover unike smaksopplevelser med det beste havet har å by på og mye mere.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi presentere et rikholdig program med blant annet mat- og drikke messe, lunsj med havets delikatesser og Winemakers dinner. Det blir foredrag med smaking av nydelig sjømat og god drikke i form av vin, øl og sider.

Endelig program og billettsalg legges ut etter hvert som det blir klart.

Fredag 2. februar

Winemakers dinner med Buglioni

Opplev en helaften der Italia møter norsk sjømat.
Vi får besøk av Mariano Buglioni fra den meget anerkjente Italienske vinprodusenten Buglioni. Vingården ligger sentralt i vindistriktet Valpolicella i Veneto-regionen. Her produseres både røde-, hvite- rose- og musserende viner i topp kvalitet. Buglioni eier også utsøkte restauranter i Valpolicella og Verona.

Denne kvelden blir det servert en nydelig 5-rettes meny, sammen med Buglioni sine viner. Vinene blir presentert av Mariano Buglioni.

For mer informasjon om Buglioni:
buglioni.it og straenvin.no

Tid og sted:
Fredag 2. februar kl. 19.30
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund

Billetter:
Pris: kr. 1695,- per person
Inkludert 5-retters meny med vinpakke
Begrenset plass: Kun 50 plasser.

Billetter legges ut mandag 4. desember.

Lørdag 3. februar

Mat- og drikkemesse

Messen er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Ved kjøp av billett kan du vandre fra stand til stand og smake på delikatesser, vin, øl og cider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere. Pris kr. 495 pr.stk som inkluderer smaksprøver på delikatesser, vin, øl og cider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere.

Begrenset plass, aldersgrense 20 år
Pris kr 495 + billettavgift til Ticketmaster

Fredag 2. og lørdag 3. februar

Lunsj – Sjømattapas

Velkommen til lunsj på Eigra kjøkken & bar i forbindelse med Egersund Sjømatfetival fredag 2. februar og lørdag 3. februar. Vi byr på spennende smaksopplevelser med sjømattapas og tilhørende drikke

Fredag 2. februar

Foredrag / smakinger

Sjømat og øl.

Sjømat og vin. 

Mer informasjon kommer.

Velkommen til Egersund
fredag og lørdag 2. – 3. februar 2024