Arrangementer med bedriften

Vi har lokaler til din bedrifts sommerfest, julebord eller styrelunsj/ledersamling. Skal dere ha teambuilding eller kick off kan vi også tilrettelegge for ulike kjekke aktiviteter rundt i området, i tillegg til det dere måtte ønske av mat og fasiliteter i våre lokaler.

Selskaps- og konferanselokaler til alle anledninger

Vi har stort utvalg av lokaler i alle størrelser som passer ethvert bedriftsarrangement, enten det gjelder et lite møte, en firmafest eller et kurs. Vi tilrettelegger det du trenger for et vellykket arrangement for dine ansatte, og bistår gjerne med både mat, drikke og aktiviteter. Sjekk ut våre lokaler her:

Mat og drikke

Velkommen både til hverdag og fest! Firmafest, bryllup eller bare ut å spise? På Grand Hotell får du mat til enhver anledning. Er du litt sulten eller bare litt tørst? Eigra kjøkken & bar er hotellets restaurant. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg et enklere måltid med noe godt å drikke før du tar turen videre. Med lokale råvarer i fokus setter vi moderne mat laget på lokale råvarer på bordet til deg. For spesielle anledninger har vi egne lokaler som Grand Vinkjeller og Lille Eiga.