Fjordcruise Lysefjorden og Preikestolen

En av Norges største turistmagneter er Lysefjorden med juvelen i krona, Preikestolen. Hvert år strømmer turistene til Preikestolen, og totalt 300 000 mennesker går den bratte turen opp for å se den spektakulære utsikten over Lysefjorden. Vi kan tilby et flott 3 timers fjordcruise på Lysefjorden, med overnatting og middag på Grand Hotell Egersund inkludert.

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen en miniferie som inkluderer:
– Middag
– Overnatting
– Frokost
– Billetter til fjordcruise

Dag 1

Kvelden før selve utflukten, sjekker du inn på historiske Grand Hotel i Egersund. Denne kvelden serveres en 3-retters middag på Eigra kjøkken & bar. 

Dag 2

Dere drar til Stavanger sentrum. Reisetid er ca. 1 time og 20 minutter med bil langs vakre Nordsjøvegen, en reiserute langs havet.  Det er også mulig å ta toget fra Egersund til Stavanger. Togturen tar 1 time. 

Avreise med Rødne Fjordcruise kl. 10.00. Varighet på cruiset er ca 3 timer.

Båtturen starter fra Stavanger sentrum

Omkranset av spektakulære naturfenomener som Preikestolen, Kjerag-fjellet, ulendt landskap og dramatiske fjellformasjoner kan du nyte en dag på fjorden. Den nye, helelektriske hurtigbåten «Rygerelektra» – en moderne katamaran – tar dere enkelt og komfortabelt fra Stavanger sentrum og det særegne kystlandskapet inn til et nydelig fjordlandskap i en av Norges vakreste og villeste fjorder. 

Hva får du se?

Cruiset går innover den 42 km lange Lysefjorden med den splitter nye elektriske båten MS Rygerelektra. Turen går innom Fantahålå hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager.  Du får se Preikestolen hvor Tom Cruise klatret i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6, før en fortsetter til den mektige Hengjanefossen hvor du risikerer å få en forfriskende vanndusj i ansiktet.