Tur til Lysefjorden og Flørli

Midt i Lysefjorden ligger det nedlagte kraftsamfunnet Flørli som ble etablert for 100 år siden. I dag er Flørli et idyllisk feriested med flott natur, unike turopplevelser, åpen kafe og spennende historie. Flørli er også et fantastisk utgangspunkt for flotte naturopplevelser i fjellet. Her finner du blant annet verdens lengste tretrapp med 4444 trappetrinn, som tar deg opp til 750 meter over havet.

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen en miniferie som inkluderer:
– Middag
– Overnatting
– Frokost
– Billetter til fjordcruise

Rødne Fjordcruise kjører turer til Flørli lørdager og søndager i perioden 01. mai til 30. september. Start på denne pakken er derfor fredag eller lørdag.

Dag 1

Kvelden før selve utflukten, sjekker du inn på historiske Grand Hotel i Egersund. Denne kvelden serveres en 3-retters middag på Eigra kjøkken & bar. 

Dag 2

Dere drar til Stavanger sentrum. Reisetid er ca. 1 time og 20 minutter med bil langs vakre Nordsjøvegen, en reiserute langs havet.  Det er også mulig å ta toget fra Egersund til Stavanger. Togturen tar 1 time.

Rødne Fjord Cruise finner du ved kaien i sentrum/Vågen.

  • Avgang båt fra strandkaien i Stavanger kl. 09:00
  • Ankomst Flørli ca kl. 10:30
  • Avreise fra Flørli ca kl. 16:00
  • Ankomst Stavanger ca kl. 17.30
  • Varighet: Ca. 8-9 timer totalt

Båtturen starter fra Stavanger sentrum

Omkranset av spektakulære naturfenomener som Preikestolen, Kjerag-fjellet, ulendt landskap og dramatiske fjellformasjoner kan du nyte en dag på fjorden. Den nye, helelektriske hurtigbåten «Rygerelektra» – en moderne katamaran – tar dere enkelt og komfortabelt fra Stavanger sentrum og det særegne kystlandskapet inn til et nydelig fjordlandskap i en av Norges vakreste og villeste fjorder.