Opplev sommeren i Egersund

Egersund er en deilig sommerby på kysten av sørvestlandet. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum med butikker, spisesteder, turområder og badeplasser. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra Grand Hotell, og vi kan tilby spennende aktivitetspakker, utleie av elsykler og frisbeegolf.

Mye å oppleve, mye å glede seg til.
Bo, spis og sov godt på Grand Hotell Egersund

Sommertilbud 2024

Sov godt, spis godt og nyt sommeren i Egersund! Her venter et innholdsrikt sentrum og et eldorado av kultur og naturopplevelser. 

Årets sommertilbud inkluderer: 

Pris fra kr.  2985,- for 2 personer 

Sommertilbudet gjelder fra og med ankomstdato 24. juni. 

Hotellrom

101 unike hotellrom

10 ulike bygg danner ett hotell med 101 unike hotellrom.

Les mer om hotellrommene

Eigra kjøkken & bar

Eigra kjøkken & bar

 Her får du mat laget på lokale ingredienser av utmerket kvalitet. 

Utforsk Eigra kjøkken & bar

Eigra vin & cocktailbar

Eigra vin & cocktailbar

Her møter du en uformell og avslappet atmosfære hvor god service, god drikke og gode samtaler står i fokus.

Les mer

Sentrumsnære turer
og badeplasser

Utforsk Egersund og omegn, et reisemål som vil overraske og begeistre deg med en rekke unike opplevelser og attraksjoner. Kort unna sentrum finner du en rekke flotte turer og badeplasser som Elveparken, Vannbassengane og byfjellet Varberg.

Se oversikt over turområder her
Se Topp 10 ting å gjøre i Egersund
Se badeplasser her

Bytur og shopping i nisjebutikker

Her kan du tusle rundt i små koselige gater blant verneverdige trehus som i dag huser butikker, restauranter, kafeer og små boliger. En trivelig gå- og shoppinggate strekker seg fra hotellet gjennom hele sentrum.

Fargerik trehusby

Egersund sies å være en av Norges aller best bevarte trehusbyer. Her kan du tusle rundt i små koselige gater blant verneverdige trehus som i dag huser butikker, restauranter, kafeer og små boliger. Kulturstien i sentrum har blitt en populær aktivitet for turister, og andre som ønsker å bli bedre kjent med byen og dens historie.

Lei deg en sykkel

Hos oss kan du kjøpe reisepakker som inkluderer overnatting og lån av elsykler. Les mer om sykkelpakkene våre her. Vi har både elsykler og vanlige sykler til utleie. Ta kontakt med resepsjonen om du ønsker å leie sykkel. 

Unikt månelandskap i Magma Geopark

Opplev det unike månelandskapet i Egersund. Geologien her er i verdensmålestokk unik. Anortositt – bergarten vi har mest av – må du faktisk til månen for å se mer av på et sted! Egersund ligger i en Magma Geopark som er anerkjent av UNESCO. Det finnes bare 140 slike geoparker i verden. Sjekk ut Magma Georpark, et eventyr av naturopplevelser for både store og små. Du har kanskje allerede hørt om Trollpikken – den aller mest kjente steinformasjonen her i Magma Geopark? Les mer om Trollpikken her.