Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nettverkslunsj 22. mars 2024

mars 22 @ 12:00 - 14:00

Hvordan unngå at ditt publikum sovner?

En god presentasjon kan være avgjørende for om publikumet ditt sovner eller faktisk hører på hva du har å si. Få nyttige tips til å forbedre din presentasjon og lær hvordan man utnytter mulighetene som finnes i Powerpoint.

Vi ser på hvordan en presentasjon kan støtte budskapet ditt og hjelpe deg å huske hva du skal si. Vi prater om hvordan man lager en presentasjon som informerer, underholder og inspirerer. Og vi går igjennom enkle og nyttige tips som hjelper deg å skape et godt visuelt uttrykk og vekker engasjement hos publikum.

Dagens foredragsholder er Are Sleveland fra Komet Design
Are er kreatør med lang erfaring som rådgiver innen design, merkevarebygging og kommunikasjon. Han har jobbet med mange av regionens mest attraktive merkevarer, og er nå en del av det faglige samarbeidet Komet Design. Are er lidenskapelig opptatt av god design og brukervennlige løsninger som gir resultater og bygger merkevare. Med fokus på god historiefortelling hjelper han selskaper og lage bedre presentasjoner, og han lærer villig bort sine beste triks.


Nettverkslunsj på Grand Hotell Egersund
Siste fredag hver måned fra 12.00 – 13.30
Først et kort foredrag med aktuelle tema, deretter uformell lunsj.
Prisen inkluderer foredrag og varm lunsj med dessert og kaffe.

Påmelding 22. mars


Oversikt kommende nettverkslunsjer:
Fredag 2. februar – Sjømatlunsj og historien bak Egersund Sjømatfestival
Fredag 22. mars 2024 – Presentasjonsteknikk og formidling
Fredag 26. april 2024 – Kunstig intelligens
Fredag 27. september 2024 – HR

Vil du ha påminnelse?
Vil du vil skal sende deg informasjon etter hvert som det settes opp nye datoer for nettverkslunsj? Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev. Ved å huke av for interessen «nettverkslunsj», vil du få tilsendt informasjon etter hvert som de ulike temaene blir klar.

Meld deg på nyhetsbrev her

Detaljer

Dato:
mars 22
Tid
12:00 - 14:00