Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

K2 tar over Eigra for en kveld!

mars 16 @ 18:00

Restaurant K2 kommer til Eigra kjøkken & bar!

Lørdag 16. mars arrangeres festivalen Kortreist i Rogaland igjen. Også denne gang blir det en lokal versjon «Kortreist Eigersund». I den anledning har vi gleden av å ønske restaurant K2 velkommen til Eigra kjøkken & bar for å lage mat med oss.

Ola og Elisabeth har siden mai 2020 drevet restauranten K2 i Pedersgata i Stavanger. I 2023 ble de tildelt en stjerne i Guide Michelin samt den grønne michelin-stjernen som er en utmerkelse for bærekraft. På K2 jobber Ola og Elisabeth aktivt med å minske avfallet fra driften. De bruker vår, sommer og høst på å preservere grønnsaker, bær og frukt til å bruke på menyen gjennom vinteren. All fisk er vill bifangst fra Sirevåg og kjøtt er fra lokale gårder de har kjennskap til; Fire i rogaland og en i Telemark. De har også en hage i Hillevåg hvor personalet ofte går og plukker det som er der for å bruke på menyen. De serverer til daglig en 10-retters meny med tilhørende drink-paring.

K2 på Eigra 16. mars 
Her på Eigra vil det bli servert en 6-retters. Kanskje kan vi håpe på noen drink-paring og det ryktes om noen flotte canelé til avslutning på måltidet! Vi gleder oss i alle fall masse til å få Ola på kjøkkenet og Elisabeth til å styre salen denne flotte kvelden.
Dato: 16. mars 2024
Bordsetninger: 18:00, 18:45 og 19:30

FULLBOOKET!
For venteliste send e-post til arrangement@grand-egersund.no

RESERVER PLASS

I reservasjonsbildet velger du dato 16. mars, skroller ned til Kortreistaften og velger den bordsetningen du ønsker. 

   

Les mer om KORTREIST festivalen her

 

Spørsmål?
Kontakt oss på arrangement@grand-egersund.no 

 

Detaljer

Dato:
mars 16
Tid
18:00

Sted

Eigra kjøkken & bar