Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Tronåsen Grand Prix 2024

august 3

Tronåsen Grand Prix

Norges vakreste billøp for veteran- og sportsbiler.
Vi inviterer deg til det spektakulære Tronåsen Grand Prix, Norges vakreste billøp for veteran- og sportsbiler! Etter suksessen i 2022 og 2023, tar vi sats og åpner for hele 100 biler i år. Målet er å skape et unikt billøp med fokus på fellesskap, uavhengig av bilmerker og årsmodeller – bare drevet av lidenskapen for biler og fantastiske kjøreopplevelser.

Dato: Lørdag 3. august 2024

Løpet og ruten er inspirert av det legendariske Rally Monte Carlo fra 1931, som gikk over Tronåsen. Opplev den spektakulære trasèen som tar deg gjennom Egersund, Tronåsen i Lund, Sogndalstrand, og tilbake til målgang i Egersund.

Nytt av året er oppdelingen i klassene veteran og sport, som vil følge to forskjellige traseer. Etter et pulserende billøp, håper vi å svinge innom Motorcenter Norway for en bonusrunde rundt den fantastiske banen, selv om dette ikke kan garanteres.

Etter en dag fylt med adrenalinkick og bilsport, inviterer vi deltakerne til å dele gode bilhistorier under en hyggelig middag med god drikke på kvelden. Bli med oss og skap uforglemmelige minner i fellesskapets ånd!

Meld deg på nå for en unik opplevelse på veiene!

Klikk for mer info. og påmelding

Detaljer

Dato:
august 3