
Velkommen til Egersund Sjømatfestival takeover 2026!
Årets store trekkplaster, kjøkkensjef ved Det kongelige hoff, Nicolai Lundsgaard, kommer til Egersund for å overta kjøkkenet på Eigra Kjøkken & Bar for én kveld.
Nicolai Lundsgaard er opprinnelig dansk, men har hatt Norge som sitt hjem i mange år. På disse traktene er han kjent, ettersom han har jobbet som kokk og kjøkkensjef på noen av Stavangers anerkjente restauranter; Craigs Kjøkken, Tango Bar & Kjøkken. Nå jobber han på Slottet, og er fast medlem av Det norske grillandslaget.
I tillegg får vi denne kvelden besøk av Xavier Vignon, kjent som en av stjernevinmakerne i Rhône. I 2009 ble hans Châteauneuf-du-Pape kåret til Sveriges beste – og siden den gang har det fulgt en lang rekke toppanmeldelser.
Nicolai Lundsgaard og Xavier Vignon vil gi oss en helaften vi sent vil glemme. Sammen med seg denne kvelden har de kokkene på Eigra. De vil servere en eksklusiv 8-retters sjømatmeny inklusive vinpakke. Vi garanterer en minnerik helaften.
Lørdag 7.februar 2026
Eigra Kjøkken & Bar
Kun 50 billetter
Pris kr 3 995
Inkluderer 8-retters meny med vinpakke
Påmelding via epost til arrangement@grand-egersund.no
Ved behov for overnatting, inkluder det i eposten for påmelding.