Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nettverkslunsj med ordførerkandidatdebatt

juni 9, 2023 @ 11:30 - 13:30

395kr

Velkommen til nettverkslunsj med ordførerkandidatdebatt!

Snart er det valg. Hvilke saker mener ordførerkandidatene fra de tre største partiene er viktige for næringslivet i byen, og hva er deres planer rundt disse? Det håper vi å finne ut når Grand Hotell og markedsavdelingen i Dalane Tidende inviterer det lokale næringslivet til sin månedlige nettverkslunsj fredag 9. juni kl 11:30. Odd Stangeland (AP), Anja Hovland (Høyre) og May Helen Ervik (FrP) diskuterer lokale tema. Erik Thime, redaktør i Dalane Tidende, leder debatten og vil ha et spesielt fokus på tanker og ideer som vil ha betydning for næringslivet i Egersund og omegn. Det blir også mulighet å stille spørsmål.

Klikk for påmelding

Først et kort foredrag med aktuelle tema, deretter uformell lunsj.
Pris foredrag og lunsjbuffet kr 395,- per person (betales i resepsjonen ved ankomst)
Husk å melde deg på!
NB! Ny dato: 9. juni kl. 11:30 (24. mai er kansellert, så hadde du meldt deg på da, må du huske å melde deg på til den 9. juni).

NESTE NETTVERKSTREFF:
Fredag 9. JUNI – Debatt med ordførerkandidater

Velkommen til uformell nettverkslunsj på Grand Hotell
Sammen med Dalane Tidende gjentar vi fjorårets suksess, og ønsker deg hjertelig velkommen til vårens nye nettverkstreff med foredrag og lunsj. Hvem som helst innen for næringslivet er velkommen til å samles og sosialiseres over en uformell lunsjbuffet på hotellet. Dette skal først og fremst være en møteplass hvor folk fra ulike deler av næringslivet kan møtes, bli kjent, koble av og  samtidig få litt faglig påfyll. Før lunsjen vil det bli korte foredrag og drøs inne i auditoriet på Grand Hotell. Foredragene er på cirka 20 minutter.

DATOER VÅREN 2023
27. januar – Irene Grastveit om mangfold i grupper og team.
24. februar – Roar Hasle fra Megabite om helhetlig markedsføring og utvikling av kreative konsepter. Roar Hasle er daglig leder i Megabite Reklamebyrå. Han har lang erfaring som leder, rådgiver og som konseptutvikler innen markedsføring, reklame- og salgsarbeid.
31. mars  –  Håvard Hansen om tidspress
28. april – Unn Therese Omdal om balanse i urolige tider. Tre trinn til en hverdan med mindre stress, mer energi og en følelse av indre ro.
09. juni – Ordførerkandidatdebatt

Motta info. på mail. Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Detaljer

Dato:
juni 9, 2023
Tid
11:30 - 13:30
Kostnad:
395kr

Arrangør

Grand Hotell Egersund