Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nettverkslunsj siste fredag hver måned

april 28, 2023 @ 12:00 - 13:30

395kr

Velkommen til uformell nettverkslunsj på Grand Hotell
Sammen Dalane Tidende gjentar vi fjorårets suksess, og ønsker deg hjertelig velkommen til vårens nye nettverkstreff med foredrag og lunsj. Hvem som helst innen for næringslivet er velkommen til å samles og sosialiseres over en uformell lunsjbuffet på hotellet. Dette skal først og fremst være en møteplass hvor folk fra ulike deler av næringslivet kan møtes, bli kjent, koble av og  samtidig få litt faglig påfyll. Før lunsjen vil det bli korte foredrag og drøs inne i auditoriet på Grand Hotell. Foredragene er på cirka 20 minutter.

Klikk for påmelding

Siste fredag hver måned fra 12.00 – 13.30
Først et kort foredrag med aktuelle tema, deretter uformell lunsj.
Pris foredrag og lunsjbuffet kr 395,- per person
Husk å melde deg på.

NESTE NETTVERKSTREFF:
Fredag 28. april – Foredragsholder: Unn Theres Omdal

Balanse i urolige tider. Tre trinn til en hverdag med mindre stress, mer energi og en følelse av indre ro. Det vil Unn Therese Omdal prate om under nettverkslunsjen, fredag 28 april.

DATOER VÅREN 2023
27. januar – Irene Grastveit om mangfold i grupper og team.
24. februar – Roar Hasle fra Megabite om helhetlig markedsføring og utvikling av kreative konsepter. Roar Hasle er daglig leder i Megabite Reklamebyrå. Han har lang erfaring som leder, rådgiver og som konseptutvikler innen markedsføring, reklame- og salgsarbeid.
31. mars  –  Håvard Hansen om sporet av den tapte tid. Vi lever i en verden der alt går fortere, avbrytelsene nesten konstante og knapphet på tid er noe mange kjenner på kroppen hver eneste dag. Håvard er bedriftsrådgiver, professor og fotturist, og har lang erfaring som leder, veileder og foredragsholder.
28. april – Unn Therese Omdal om balanse i urolige tider.
9. juni – Ordførerdebatt

Detaljer

Dato:
april 28, 2023
Tid
12:00 - 13:30
Kostnad:
395kr

Arrangører

Dalane Tidende
Grand Hotell Egersund