Lørdag 16. september ønsker lokalmatprodusenter og gårdsutsalg velkommen til handel, smaksfest og opplevelser – i hele Rogaland. Her i Egersund sentrum arrangeres det derfor KORTREIST Egersund, hvor du kan oppdage ny lokalmat, bli kjent med nye produsenter, smake deg frem til nye favoritter, eller gjøre høstens store innkjøp av sesongvarer På kvelden kvelden kjører vi «KORTREISTaften» med 6-retters meny og gjestespill av og med kokk og egersundgutt Håvard André Jostal Østebø.
Egersundsgutten Håvard André Jostal Østebø hadde sin læretid på Fish & Cow og Tango i Stavanger. Videre gikk turen til Mondo i Sandnes hvor han jobbet sammen med Christian Andre Pettersen og på Fisketorget i Stavanger. For tiden jobber han som kjøkkensjef på Spiseriet i Stavanger Konserthus. Håvard har konkurranseerfaring bland annet som Commis i Bocuse Dor 2018/2019. Håvard gleder seg masse til å komme tilbake til hjembyen for koke mat en hel kveld.
På kortreistaften får du 6-retters smaksmeny, snacks og petit fours på Eigra kjøkken & bar. Menyen vil blant annet inneholde kjøtt fra både Nyyyt, Bogsdalen gård og Veen Gård, fisk fra Fonn Egersund, is fra Il Gelato og kaffe fra Mocca kaffebrenneri.
Dato: 16. september
Pris: 995,- per person
I bestillingsvinduet velger du «kortreistaften», og dato 16. september.
Se oversikt over alle produsenter og spisesteder som deltar i KORTREIST Egersund her.