Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hans Morten Hansen – Julespesial

november 10, 2023 - desember 16, 2023

Stand Up Norge AS presenterer:
HANS MORTEN HANSEN – JULESPESIAL

Etter seks soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer i Stavanger er det duket for nok en aften med «skamløgne» historier og observasjoner fra en av landets favorittkomikere. Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene? Hansen har vunnet flere komipriser, han underholder hele landet på lørdager i «Side om Side» og forrige gang han lagde show kalte Rogalands Avis han for «Norges morsomste mann». Se frem til en standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse. Av og med naturtalentet Hans Morten Hansen.

 

Forestillinger 2023

Fredag 10. november 18:30 – LEDIG  – vi har ledig bord på julebuffet etterpå. Reserver bord på arrangement@grand-egersund.no
Fredag 10. november 21:00 – LEDIG – vi har ledige bord på julebuffet før show. Reserver bord på arrangement@grand-egersund.no
Fredag 15. desember 18:30 – UTSOLGT
Fredag 15. desember 21:00 – UTSOLGT
Lørdag 16. desember 18:30 – UTSOLGT
Lørdag 16. desember 21:00 – UTSOLGT

Billetter

kr. 465,- per billett

Bestill billetter

 

Bestill pakke inkl. middag og overnatting


Velkommen til bords!

Bestill bord på Eigra kjøkken & bar før eller etter show her: www.eigra.no/bestill 

Gruppebestilling og julebord 

Gjelder det gruppebestilling kan du kontakte oss på arrangement@grand-egersund.no eller telefon 51496068. Kontakt oss i dag for et skreddersydd julebord for deg og din gruppe!

Velkommen Eigra vin & cocktail bar

Både før og etter showet er dere velkommen til Eigra vin & cocktail bar som har åpent torsdag, fredag og lørdag fra kl 18:00.

Detaljer

Start:
november 10, 2023
Slutt:
desember 16, 2023

Sted

Grand Scene
Johan Feyers gate 3
Egersund,