Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gratis konsert med Paper Crown i Eigra bar

september 2, 2023 @ 20:00 - 21:30

Paper Crown spiller intimkonsert i Eigra Bar lørdag 2. september! Velkommen til en trivelig kveld med lave skuldre, god stemning og nydelig levende popmusikk i nydelige omgivelser!

Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt univers. Sammen har de to drevne Hamar-baserte musikerne en helt egen evne til å snekre låter tidløse, personlige poplåter – eller skal vi si solskinnsrock, kanskje med et dryss av americana? Uansett, dette er en duo som spiller med hjertet utapå skjorta og sola i øynene. Musikken er preget av sjelfull, egenartet vokal og bemerkelsesverdig sterke tekster, sammen med grundig melodisk håndverk fra en av landets fremste gitarister, og det er rom for både knirkete melankoli og utadvendt overskudd.

For to år siden kom debutalbumet «Dreamers» som fikk en meget god mottakelse, og siden da har Paper Crown vært svært aktive på turnéfronten, både som duo og med band. I mars i år slapp de andreplata «Half Bad» som NPS Music mente var «Uten tvil et av årets sterkeste album så langt» og Stjernepose på NRK P13 kaller «Smertestillende!»

 

Detaljer

Dato:
september 2, 2023
Tid
20:00 - 21:30

Sted

Grand Hotell
Johan Feyers gt 3
"Egersund", 4374 Norge
+ Google-kart
Telefon
51496060
Vis Sted nettside