Stand-up show og julebord

Opplev humordronninga fra Finnmark – Trine Lise Olsen

Desember starter med et smell når humordronningen fra Finnmark inntar scenen i Egersund. Trine Lise Olsen, som vant «Den norske humor» i 2009 – har med sin unike selvironiske stil underholdt publikum landet rundt med sin fantastiske stand-up. Trine Lise balanserer elegant på kanten av humor, og med et glimt i øyet hender det også at hun tar deg med over kanten. Hun startet sin stand-up-karriere i Tromsø, og har siden høstet stor suksess med sine to soloshow: «Æ har rætt» og «Den lille stemmen.» Du kjenner kanskje Trine Lise fra populære programmer som 71 grader nord, Lindmo, Camp Kulinaris, 16 Ukers Helvete, 4-stjerners middag, Brille og Sofa. Hennes unike talent og ærlige tilnærming til verden gjør henne utfordrende, overraskende og ikke minst, litt frekk – men alltid med en varme.

Forestillinger 2023

Fredag 1. desember kl 18:30
Fredag 1. desember kl 21:00
Lørdag 2. desember kl 18:30
Lørdag 2. desember kl 21:00

Billetter 

Bestill billetter

 

Bestill pakke inkl. middag og overnatting

 

Velkommen til bords!

Bestill bord på Eigra kjøkken & bar før eller etter show her: www.eigra.no/bestill

Velkommen Eigra vin & cocktail bar

Både før og etter showet er dere velkommen til Eigra vin & cocktail bar som har åpent torsdag, fredag og lørdag fra kl 18:00.

Gruppebestilling og julebord 

Gjelder det gruppebestilling kan du kontakte oss på arrangement@grand-egersund.no eller telefon 51496068. Kontakt oss i dag for et skreddersydd julebord for deg og din gruppe!