Kortreist middag på Eigra

Kortreist middag på Eigra

Lørdag 14. september er det tid for suksessen Kortreist i Egersund.

Denne dagen ønsker lokalmatprodusenter, gårdsutsalg og lokale spisesteder velkommen til handel, smaksfest og opplevelser – midt i Egersund sentrum.
På KORTREIST Eigersund kan du oppdage ny lokalmat, bli kjent med nye produsenter, smake deg frem til nye favoritter, eller handle inn litt sesongvarer.

På Eigra kjøkken & bar kan du nyte deilig kortreist mat, tilberedt av kokken Daniel André Lund Egholm.

Daniel vokste opp i Skien, men flyttet raskt til Stavanger etter fullført læretid. Han startet sin karriere på NB Sørensen Annen Etage, hvor også vår kjøkkensjef Sindre hadde sin læretid. Daniel har bred erfaring fra anerkjente restauranter som Bæst og Relæ i København, og har fungert som kjøkkensjef på Villa22 i seks år. I dag driver han Matboden sammen med Karl Erik Pallesen.

Vi ser frem til å ha Daniel hos oss en hel kveld, hvor han vil tilberede smakfull og lokal mat til våre gjester.

Bestille bord?

Ønsker du å smake nydelig mat denne dagen, kan du booke direkte til hovmester@eigra.no.
Velg mellom tidspunktene: 18:00, 18:45, 19:30

Pris per person er kr 1790,- og inkluderer mat og drikkepakke.

Velkommen til Kortreist på Eigra og Grand Hotell!