Egersund Sjømatfestival

Egersund Sjømatfestival, 6. – 8. februar 2025

Velkommen til Egersund Sjømatfestival,
6. – 8. februar 2025.

Festivalen ble arrangert for første gang i februar 2024, og er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Egersund er en av Norges største fiskerihavner, og festivalen avholdes om vinteren når sjømaten er på sitt beste. Vi lover unike smaksopplevelser med det beste havet har å by på og mye mere.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi presentere et rikholdig program med blant annet mat- og drikkemesse, lunsj med havets delikatesser og Cidermakers dinner. Det blir foredrag med smaking av nydelig sjømat og god drikke i form av vin, øl og sider.

Smakstog

Smakstog med sjømat og drikke

Torsdag 6. februar 2025

Vi inviterer til et smakstog med spennende smaker av sjømat og med god drikke til. Deltakerne deles inn i grupper og går fra sted til sted hvor de får servert en sjømatrett, samt en enhet drikke.

Mer informasjon og billetter finner du her

 

Hans Morten Hansen

Takeover event med kjøkkensjef Chef Mathew Leong fra Re-Naa

Lørdag 8. februar 2025

Chef Mathew Leong, kjent fra trestjerners Michelin-restauranten Re-Naa overtar kjøkkenet på Eigra, lørdag 8. februar. Chef Mathew er også Singapore sin deltaker i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or i Lyon 26.- og 27. januar 2025.

Med seg på teamet til Bocuse d’Or 2025, har han vår egen kjøkkensjef, Sindre Hetland fra Eigra. Denne kvelden vil Chef Matthew Leong og kokkene på Eigra servere en eksklusiv 8-retters sjømatmeny inklusive vinpakke. Vi garanterer en minnerik helaften.

Mer informasjon og billetter finner du her

 

Egersund sjømatfestival

Mat- og drikkemesse

Lørdag 8. februar 2025

Velkommen til Egersund Sjømatfestival sin mat- og drikkemesse 2025! Messeområdet utvides og vil strekke seg over to etasjer. Messen er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Ved kjøp av billett kan du vandre fra stand til stand og smake på delikatesser, vin, øl og sider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere. Pris kr. 495 pr.stk som inkluderer smaksprøver på delikatesser, vin, øl og sider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere.

Noen få ledige billetter ved kjøp av hotellpakken, kjøp her.

Les mer om messen her.

Dr. Martin Tesch

Vinsmaking med Weingut Tesch

Fredag 7. februar 2025

Dr. Martin Tesch er blant de mest profilerte og best anmeldte tyske vinprodusentene. Hos den over 300 år gamle familieprodusenten i Langenlonsheim ved Nahe-elva lages det fremragende Riesling.
Enkeltvinmarken Karthäuser, årgang 2023, oppnådde bl.a. 95 poeng hos Robert Parker.

Bli med å smak Tesch sine topp kvalitets hvitviner sammen med norsk sjømat. Dr. Martin Tesch vil stå for smakingen fredag 7. februar.

Les mer og kjøp billetter her.

Eiane gard

Cidermakers dinner

Fredag 7. februar 2025

Opplev en helaften der lokal sider møter norsk sjømat. Vi får besøk av Elodie og Jon fra Eiane Gard i Ryfylke. Gården er kjent for sine prisbelønte håndverkssidere, laget av epler fra egne frukthager. Eiane Gard kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne innovasjon for å foredle eplene til karakteristisk og smakfull sidere. Kvelden byr på en 6-retters sjømatmiddag i Eigra kjøkken & bar, der hver rett er nøye tilpasset utvalgte sidere fra Eiane Gard.

Les mer og kjøp billetter her.

Eiane gard

Sjømatlunsj

Lørdag 8. februar 2025

Kjøkkenet på Eigra serverer deilig sjømatlunsj.

Fra kl. 12:00

Bestill bord

Grand Hotell Egersund

Overnatting

Har du behov overnatting i forbindelse med Egersund Sjømatfestival?

Ta kontakt med Grand Hotell:
Telefon: +47 51 49 60 60
E-post: booking@grand-egersund.no

Gå til booking