Bli med som tilskuer på Tronåsen Grand Prix

🏁🚗 Tronåsen Grand Prix 2023: Opplev Norsk Motorsportshistorie! 🚗🏁

Vi er stolte av å annonsere årets mest spennende motorsportsevent i Egersund – Tronåsen Grand Prix! Lørdag 5. august vil Egersund fylles med brølende motorer og nostalgi når 45 fantastiske biler fra år 1921 til 2023 stiller til startstreken.

🏎️ Opplev en unik bilmiks
Bli med på en tidsreise gjennom bilhistorien og se den flotte miks av gamle veteranbiler og toppmoderne kjøretøy. Fra en over 100 år gammel veteranbil til de nyeste, mest innovative bilene, vil du oppleve et sjeldent syn som garantert vil få hjertet ditt til å banke raskere!

🗓️ Program for dagen
Vi har satt sammen et spennende program for å gi både deltakere og publikum den beste opplevelsen:
(Alle tider er cirkatider) 

🕘 09:00 – ca 10:30: Utstilling i gågaten i Egersund
🕛 12:00: Stopp i Tronvik
🕧 12:30: Kjører over Tronåsen
🕑 13:00: Kjører gjennom Flekkefjord sentrum
🕑 14:00/14:30: Parkerer i Sogndalstrand Amfi
🕓 Cirka: 16:00/16:30 målgang ved Eigra Street og Grand Hotell Egersund

💥 Bli med og delta
Har du en lidenskap for biler og motorsport? Ønsker du å oppleve Tronåsen Grand Prix fra førersetet? Nå har du sjansen! Vi har fremdeles 5 ledige plasser for deltakere i løpet. Påmeldingsfrist er før torsdag 3. august, så ikke nøl med å melde deg på! Bli en del av historien og kjør sammen med de fantastiske bilene som deltar. Klikk her for mer informasjon og påmelding!

🎉 Publikum er hjertelig velkommen
For alle som ønsker å heie frem våre tøffe førere, er det bare å møte opp langs løypa på løpsdagen! Ta med flagg, godt humør, og la oss sammen skape en uforglemmelig atmosfære for deltakerne.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen på Tronåsen Grand Prix 2023! 🏆🚗💨 Ikke gå glipp av denne unike motorsportshendelsen, og bli med på å feire lidenskapen for biler og kjøreglede!