17. mai buffet

Feire nasjonaldagen på Grand Hotell Egersund

Hipp hurra! Grand Hotell Egersund ønsker deg velkommen til en uforglemmelig 17. mai-feiring fylt med god mat og herlig atmosfære. Ta del i vår tradisjonelle «17. mai buffet» som finner sted på Eigra kjøkken & bar fra klokken 12:00. Vi garanterer en festlig opplevelse som vil ta feiringen til nye høyder!

Bugnende buffet 
Nyt en overdådig buffet med et utvalg av deilige kalde og varme retter. Vi serverer det beste av det beste, fra friske sjømatretter til saftige kjøttalternativer. Hva er vel nasjonaldagen uten søte fristelser? Inkludert i prisen får du kaffe, dessert- og kakebuffet som en perfekt avslutningen på måltidet.

Priser 
Voksne, fra 12 år og oppover: kr. 695,- per person
Barn fra 0 – 2 år: gratis
Barn fra 3 – 11 år: kr 150,-

Bestill ditt bord nå!

Husk å reservere bord
Vi ønsker å gjøre din 17. mai ekstra spesiell. For å sikre deg plass, anbefaler vi å reservere bord på forhånd. Klikk på lenken over for en enkel og rask bordbestilling. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en festlig dag fylt med smil, god mat og fantastisk atmosfære!

Kakesalg hele dagen – åpen for drop-inn
For de som ønsker kake og kafe, tilbyr vi kake hele dagen. Enten du er gjest på hotellet eller tilfeldig forbipasserende, er du hjertelig velkommen til å nyte vår 17. mai-kake. Når det gjelder kaker og kaffe, er ingen reservasjon nødvendig – bare kom inn og bli med på feiringen!

Velkommen til en fantastisk feiring hos oss!

Gjelder: 17. mai 2024