Velkommen til Egersund Sjømatfestival,
5. – 7. februar 2026
Festivalen ble arrangert for første gang i februar 2024, og er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Egersund er en av Norges største fiskerihavner, og festivalen avholdes om vinteren når sjømaten er på sitt beste. Vi lover unike smaksopplevelser med det beste havet har å by på og mye mere.
Informasjon slippes fortløpende
Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi presentere et rikholdig program med blant annet mat- og drikkemesse, lunsj med havets delikatesser og Cidermakers dinner. Det blir foredrag med smaking av nydelig sjømat og god drikke i form av vin, øl og sider.

Smakstog med sjømat og drikke
Torsdag 5. februar 2026
Vi inviterer til et smakstog med spennende smaker av sjømat og med god drikke til. Deltakerne deles inn i grupper og går fra sted til sted hvor de får servert en sjømatrett, samt en enhet drikke.
Se over for smakstoget i 2025. Hvem som er med i 2026 slippes fortløpende.
Mer informasjon og billetter finner du her

Mat- og drikkemesse
Lørdag 7. februar 2026
Velkommen til Egersund Sjømatfestival sin mat- og drikkemesse 2026! Messeområdet utvides og vil strekke seg over to etasjer. Messen er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Ved kjøp av billett kan du vandre fra stand til stand og smake på delikatesser, vin, øl og sider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere. Pris kr. 645 (+ billettavgift) pr.stk som inkluderer smaksprøver på delikatesser, vin, øl og sider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere.

Overnatting
Har du behov overnatting i forbindelse med Egersund Sjømatfestival?
Ta kontakt med Grand Hotell:
Telefon: +47 51 49 60 60
E-post: booking@grand-egersund.no