Egersunds nye sjømatfestival
2. – 3. februar 2024

Fredag 2. februar

Winemakers dinner med Buglioni

Opplev en helaften der Italia møter norsk sjømat.
Vi får besøk av Mariano Buglioni fra den meget anerkjente Italienske vinprodusenten Buglioni. Vingården ligger sentralt i vindistriktet Valpolicella i Veneto-regionen. Her produseres både røde-, hvite- rose- og musserende viner i topp kvalitet. Buglioni eier også utsøkte restauranter i Valpolicella og Verona.

Denne kvelden blir det servert en nydelig 5-rettes meny, sammen med Buglioni sine viner. Vinene blir presentert av Mariano Buglioni.

For mer informasjon om Buglioni:
buglioni.it og straenvin.no

Tid og sted:
Fredag 2. februar kl. 19.30
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund

Billetter:
Pris: kr. 1695,- per person
Inkludert 5-retters meny med vinpakke
Begrenset plass: Kun 50 plasser.

UTSOLGT

Velkommen til Egersund
fredag og lørdag 2. – 3. februar 2024