Egersunds sjømatfestival
2. – 3. februar 2024
Program februar 2024:
Fredag 2. februar 2024
Sjømat- og vinlunsj
I samarbeid med Næringsforeningen inviterer Egersund Sjømatfestival til nettverkslunsj med sjømat og vinsmaking.
Geir Sølve Sleveland fra Grand Hotell og Roar Hasle fra Megabite forteller om idéen bak Egersund Sjømatfestival.
Kjøkkenet på Eigra serverer smaksretter fra havet. Det blir nydelige smaksprøver fra Sirdalsørret og Telemarkrøye. I regi av Straen Vin, skal det smakes viner som passer godt til sjømat.
Fredag 2. februar kl. 14.00 – 16.00
Pris kr 500 eks mva. / 625 inkl. mva. pr. pers. (inkluderer lunsj og vinsmaking)
Kun 50 plasser / Få plasser igjen
Fredag 2. februar 2024
Winemakers dinner med Buglioni
Opplev en helaften der Italia møter norsk sjømat.
Vi får besøk av Mariano Buglioni fra den meget anerkjente Italienske vinprodusenten Buglioni. Vingården ligger sentralt i vindistriktet Valpolicella i Veneto-regionen. Her produseres både røde-, hvite- rose- og musserende viner i topp kvalitet. Buglioni eier også utsøkte restauranter i Valpolicella og Verona.
UTSOLGT
Fredag 2. februar 2024
Skalldyrplatå hos Berentsens
I forbindelse med Egersund Sjømatfestival kan du oppleve det beste havet har å by på, kombinert med lokal kvalitetsdrikke.
Hos Berentsens Brygghus blir det servert skalldyrplatå med hummer, sjøkreps, kamskjell, kråkebolle, østers, reker og krabbe, med tilbehør. Det blir smaking av to øl og en cocktail som passer maten, samt mulighet for å være med på en kort omvisning for de som ønsker. Baren serverer frem til 23:00.
Tid og sted:
Fredag 2. februar kl. 19.00
Sted: Berentsens Brygghus
Billetter:
Pris: kr. 1295,- per person
Inkluderer skalldyrplatå, en øl (eller cocktail) og en snaps til platået, samt øl- og cocktailsmaking og omvisning.
Kun 20 plasser.
UTSOLGT
Lørdag 3. februar 2024
Sjømatlunsj
Kjøkkenet på Eigra serverer deilig sjømatlunsj.
Fra kl. 12:00
Lørdag 3. februar 2024
Mat- og drikkemesse
Messen er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Ved kjøp av billett kan du vandre fra stand til stand og smake på delikatesser, vin, øl og cider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere. Pris kr. 495 pr.stk som inkluderer smaksprøver på delikatesser, vin, øl og cider fra Egersund Sjømatfestival sine samarbeidspartnere.
Kun 150 plasser, få billetter igjen.
Aldersgrense 20 år
Pris kr 495 + billettavgift til Ticketmaster
UTSOLGT
Lørdag 3. februar 2024
Takeover event med
Sabi Omakase/Enso
Michelin-restauranten Sabi Omakase/Enso overtar kjøkkenet på Eigra denne kvelden. Vi får besøk av kjøkkensjef, Chef Ideree og restaurantsjef, Operations & Beverage Manager Mario Nelson. Sammen med kokkene på Eigra serverer de en eksklusiv 7-retters sushi- og sjømatmeny inklusiv vinpakke. Vi garanterer en minnerik helaften.
For mer informasjon om Sabi Omakase/Enso se:
omakase.no og ensosushi.no
Tid og sted:
Lørdag 3. februar kl. 18.00
Sted: Eigra kjøkken & Bar, Grand Hotell Egersund
Billetter:
Pris: kr 1995,- per person
Inkludert 7-retters meny med vinpakke
Kun 70 plasser.
UTSOLGT
Fredag 2. og lørdag 3. februar 2024
Vinsmaking med Buglioni i Eigra vin & cocktail bar
Møt Mariano Buglioni fra den meget anerkjente Italienske vinprodusenten Buglioni fra vindistriktet Valpolicella i Veneto-regionen. I Eigra vin & cocktail bar får du anledning til å smake Buglioni sine røde-, hvite- rose- og musserende viner i topp kvalitet. Mariano Buglioni vil stå for smakingen både fredag 2.- og lørdag 3. februar.
Tid og sted
Fredag 2. februar kl. 17.00 til 18.30 / Få plasser igjen
Lørdag 3. februar kl. 15.30 til 17.00 / UTSOLGT
Sted: Eigra vin & cocktail bar, Grand Hotell Egersund
Billetter:
Pris: kr 295,- per person
Inkludert smaking av 4 viner
Begrenset plass.
Overnatting
Har du behov overnatting i forbindelse med Egersund Sjømatfestival?
Ta kontakt med Grand Hotell:
Telefon: +47 51 49 60 60
E-post: booking@grand-egersund.no
Velkommen til Egersund
fredag og lørdag 6. – 8. februar 2025