Hotellpakke med Porsche-kjøring

Årets nyhet! Nå kan du låne vår splitter nye Porsche 911 Carrera 4S ved å bestille vårt nyeste pakketilbud. Pakken gjelder for to personer og inkluderer overnatting, tre-retters middag på Eigra kjøkken og bar, frokost og i hele to timer får du teste ut denne drømmen av en bil på de vakre og spektakulære kjørerutene vi har her i Dalane-regionen.

Porsche-pakke

Pakken gjelder for to personer og inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom
  • 3-retters middag i Eigra kjøkken & bar
  • 2 timers kjøring med vår splitter nye Porsche 911 Carrera 4S
  • Frokost 

Drømmeveier og fantastisk natur

Rogaland har drømmeveier som omfatter storslått natur med høye fjell og dype fjorder. Fra ytre skjær til lune bygder. Fra bratte utsiktstopper til grønne daler. Her i Egersunds-området kan du kjøre på ruter omgitt av det fantastiske og unike landskapet i Magma UNESCO Global Geopark. Landskapet her er helt unikt med samme bergart (anortositt) som på månen. Etter kun fem minutters kjøring fra hotellet er du på tur langs den vakre kystlinjen og på under en time er du på høyfjellet. Du rekker å oppleve kontrastene i regionen på de to timene som er inkludert i pakketilbudet. 

Få tips til kjøreruter på Hubriding.no 

Kjenner du noen som alltid har drømt om å kjøre en slik bil? Da foreslår dette blir årets bursdagsgave! 

Bestill

Slik bestiller du Porsche-pakken online:

1. Trykk på «bestill nå»-knappen under
2. Velg ønsket dato
3. I neste ledd av bestillingen, der du skal velge romtype, skroller du ned til du finner «Porsche-tilbud». Velg dette og fullfør bestillingen.  Dersom du ikke finner pakken på ønsket dato, er det bare ta kontakt per telefon eller e-post så løser vi det.

Etter at vi har mottatt din bestilling kontakter vi deg for å avtale klokkeslett for kjøring.