Eigra STREET

På Eigra STREET har vi tatt gatemat til et nytt nivå. Her er tanken at gatematen skal være sunn og baseres på norske lokale råvarer. Burgerkjøttet kommer fra Nyyyt, kveiten er fra Fonn Egersund og kjøleskapet er fylt med kalde drikker fra Berentsens Brygghus. Visste du at vi lager quesadilla med lomper fra det lokale bakeriet Roxman?

Sitt ned eller ta med

Selv om maten serveres som take-away, kan du gjerne sitte ned og spise inne på Eigra STREET. Det er rigget med bord og sitteplasser langs alle vinduene. Om sommeren har vi ekstra sitteplasser ute i bakgården vår. 

Historie

Vi holder til i lokalene som en gang huset Grøsfjeld kjøtt & delikatesse. Før vi kunne flytte inn med moderne drift måtte hele bygget totalrenoveres. Dette ble gjort med respekt for historien. Bygningen er totalrehabilitert og tatt tilbake til sin opprinnelig fasade fra 1800-tallet. I nesten 100 år fikk Egersundere gleden av å bli møtt med et hyggelig smil og en god drøs, hver gang de gikk inn døren på Grøsfjeld. Mange husker Grøsfjeld slik det en gang var, og vi har forsøkt å bevare noe av den opprinnelige følelsen. Døren er den samme, og disken er på samme sted.  

Mat for hele familien

Menyen er tilrettelagt med noe for enhver smak. Burgere, salater og fritert fisk og kylling, og masse godt tilbehør. Smakene er inspirert fra mat fra hele verden. Passer for deg som er på farten, og for dere som har tid og lyst og sitte ned.